Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ - ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΑ Γ'ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2010(Βίντεο)

Στην Θεογονία του Ησίοδου προϋπάρχουν τρία στοιχεία, το Χάος, η Γαία και ο Έρως. Αυτές οι τρεις μορφές δεν έχουν γεννηθεί η μία από την άλλη. Είναι αυτογέννητες κι απέχουν μόνο χρονικά στη σειρά της γέννησής τους. Από τους τρεις πρώτους θεούς μόνο ο Έρως δε γεννά απογόνους. Αυτός ενώνει και ωθεί τις άλλες δυνάμεις σε δημιουργία.
Από το Χάος γεννήθηκαν το Έρεβος και η Νύχτα. Κι από την ένωση των δυο τους γεννήθηκαν ο Αιθέρας και η Ημέρα.

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!
ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ:http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=113303&sid=442af1946d

ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ! ! ! ! ! ! !

Συνέχεια αποκαλύψεων για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας! Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που....

Ενα ΣΠΑΝΙΟ video!!!Ο ΓΑΠ με εβραικό καπελάκι ΚΙΠΑ καταθέτει στεφάνι στο μνημείο των εβραίων στο Ισραηλ..

O Γιώργος Παπανδρέου (Jeffrey Mineiko) καταθέτει στεφάνι στο μνημείο των εβραίων στο Ισραηλ, εχων στο κεφάλι του το εβραικο καπελάκι ΚΙΠΑ, που επιτρέπεται να φορούν ΜΟΝΟ εβραίοι.
http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/video_3504.html

ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΛΙ;

AΠΛΑ ΕΡΩΤΩ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΟΤΙ,ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ.

ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΛΙ?

Ετοιμαστείτε!!! Μήνυμα από Αχιλλέα!!

Κάναμε το κατά δύναμη  για να ενημερώσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούσαμε για το ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα και ο πραγματικός εχθρός. Όσο συνεχίζετε να "πολεμάτε" με τα όπλα που νομίζετε ότι έχετε τόσο πιο πολύ τους φέρνετε στην "αυλή" μας . 
Μην ασχολείστε άλλο με το σύστημα , μην ασχολείστε άλλο με αλλαγές κυβερνήσεων , με αλλαγές και νομικά πλαίσια που νομίζετε ότι θα φέρουν ένα καλύτερο αύριο σε όλους μας! Όλα αυτά τους ανήκουν και δεν πρόκειται ποτέ να έρθει μια καλύτερη μέρα στην ανθρωπότητα όσο αυτοί θα ελέγχουν τους νόμους , τις διασυνδέσεις , τα όπλα κοκ.
Αν πραγματικά θέλετε να σώσετε την πατρίδα σας, την οικογένεια σας, τους φίλους και αν πραγματικά αγαπάτε την ελευθεριά και είστε έτοιμοι να δώσετε μάχη για αυτήν ,ξεκινήστε τώρα να οργανώνετε αυτό που γίνετε φανερά στις πλατείες στις γειτονίες σας!! 

Μίνι οδηγός επιβίωσης σε περίπτωση χρεοκοπίας. (Η γνώση είναι δύναμη). Απλά και κατανοητά για το τι πρόκειται να γίνει.

Εδώ και μόνο εδώ θα διαβάσετε για την «επόμενη» μέρα που μακάρι να μην έρθει.

Η χρεοκοπία της Ελλάδας, αν συμβεί, θα είναι κάτι το πρωτοφανές στα παγκόσμια πολιτικά οικονομικά και νομικά πρακτικά. Πριν προχωρήσουμε στο τι πρόκειται να γίνει ας υπενθυμίσουμε πως :

Μια ανακάλυψη που με έκανε να μην μπορώ να κοιμηθώ! Το illuminati game μας μιλά απευθείας!!Η απολυτή σύνδεση με το κίνημα "Αγανακτισμένοι!!"

Σας έχω ίσως συνηθίσει σε παράξενες έρευνες (για τους μη εξερευνητές) που συνήθως οδηγούν σε παράξενα άλλα πραγματικά αποτελέσματα και διαπιστώσεις! Στα σχόλια του Κατοχικά Νέα πριν λίγες μέρες έλαβα ένα σχόλιο που με οδηγούσε να κοιτάξω λίγο την θεωρία ότι το μέλλον μας και τουλάχιστον μέχρι τις 21 - 12 -2012 είναι ήδη προδιαγεγραμμένο και μάλιστα κάποιοι κύκλοι γνωρίζουν ακριβώς τι θα συμβεί μέχρι εκείνο το διάστημα!!

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΡΑ!!!!(Βίντεο)

ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΗΤE ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΗΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΖΑ, ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ) ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ YOU-TUBE, ΣΤΑ BLOGS, ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ PAPANDREOU ΜΑΣ ΕΣΜΠΡΩΞΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ, KI ΕΧΕΙ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ "ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" Βίντεο

ΥΠΟΠΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΝ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ" ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!
Ομολογούμε πως είναι πολύ πιασάρικο:Οι "αγανακτισμένοι" Ισπανοί,να χλευάζουν εμάς τους καλοπερασάκηδες Έλληνες για την απραξία και την απάθειά μας απέναντι στα τόσα φορολογικά μέτρα,την ανεργία κλπ.Παραδεχόμαστε πως κι εμείς,όταν το πρωτοδιαβάσαμε και το πρωτακούσαμε,το...χάψαμε αμάσητο!

Σύμφωνα με τις κάρτες Ιλλουμινάτι βρισκόμαστε κάπου μεταξύ.....

Οι «συνδυασμένες καταστροφές» και οι «φόνοι για την …ειρήνη» είναι δύο κάρτες που αν και
τρέχουν πολύ καιρό τώρα στο παιγνίδι, προβλέπεται να τρέξουν και στην πραγματικότητα αν τα πράγματα συνεχίσουν να οδεύουν στον γενικό κατήφορο.(πολλοί πιστεύουν πως ήδη τρέχουν αυτή την στιγμή)

Μετά τον καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας και την κάρτα που δείχνει ακόμα την ώρα που έγινε ο σεισμός...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ MEGA ΜΕΣΩ FACEBOOK! ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ!

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ!

Ζωντανά Σύνταγμα τώρα










ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ.... ΘΑΝΑΤΟΣ!!!...ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ...

Προσοχή! Tα προϊόντα αυτά προέρχονται ή είναι πιθανό να προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί µε µεταλλαγµένους οργανισμούς.

Αυτή η κατηγορία περιλαµβάνει επίσης τα προϊόντα των εταιριών που έχουν δώσει ασαφείς απαντήσεις και τα προϊόντα εταιριών που δεν έχουν απαντήσει στο σχετικό ερωτηματολόγιο

Αν αληθεύει είναι η πιο επικίνδυνη φήμη που άκουσα τις τελευταίες μέρες....

Το λάβαμε από το ΑΝΤΙ-Αντιπροσώπευση και σας το παραθέτουμε για προβληματισμό με σχετική επιφύλαξη:
(Σημείωση ανήκει στις αναρτήσεις που "εξαφανίστηκαν" μετά την επαναφόρα του Blogger κι επαναδημοσιεύθηκε)
Το Φεβρουάριο του 2011 , είχαμε γνωστοποιήσει τις εκδρομικού τύπου επισκέψεις ομάδων μισθοφόρων, όπως τις είχαμε ονομάσει. (δες σχ.αναρτήσεις)...

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ: ΟΧΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ.....

Η Ισλανδία γελά, η Ιρλανδία κλαίει

Θεαματική είναι η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας μετά την επιβλητική αντίσταση του λαού της, ο οποίος με δημοψήφισμα συνέτριψε την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που είχε υποκύψει στους ξένους δανειστές και την εξανάγκασε να μην πληρώσει στους ξένους καταθέτες τις....

Νεολιθική εποχή στον Ελλαδικό χώρο



Η οικονομία της Νεολιθικής εποχής βασίζεται στη γεωργία και την κτηνοτροφία, με στόχο την αύξηση και τον έλεγχο της παραγωγής. Η μετάβαση από τη συλλογή άγριων καρπών και το κυνήγι άγριων ζώων στην εξημέρωση συγκεκριμένων φυτών και ζώων, δηλαδή το πέρασμα από τη συλλογή της τροφής στην προγραμματισμένη παραγωγή της πραγματοποιείται στον αιγαιακό χώρο κατά το πρώτο μισό της 7ης χιλιετίας π.Χ.
Η γεωργία βασίζεται στην καλλιέργεια δημητριακών (μονόκοκκο και δίκοκκο σιτάρι, κριθάρι, σιτάρι αρτοποιίας, κεχρί, σίκαλη, βρώμη) και οσπρίων (φακή, μπιζέλια, κουκιά, φάβα, ρεβίθια). Παράλληλα καλλιεργείται και το λινάρι, που μαζί με το μαλλί αποτελούν βασικές πρώτες ύλες για την υφαντουργία. Οι απαραίτητες καλλιεργήσιμες εκτάσεις εξασφαλίζονται σε μερικές περιπτώσεις με εκχέρσωση και αποψίλωση περιοχών.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Μετάλλαξη της ύλης, αναβάθμιση του DNΑ (Βίντεο)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετέφρασα τον όρο "decay rate" ως «αλλοίωση» χάριν συντομίας στους υπότιτλους. Στην πυρηνική φυσική, σημαίνει: Η χρονική ταχύτητα αποσύνθεσης ραδιενεργού υλικού, που κατά κανόνα συνοδεύεται από εκπομπή σωματιδίων, ή ακτινοβολίας Γάμα.

Όλα αλλάζουν... Μια ενέργεια νοήμονος συνειδητότητας, ξεκινώντας απ'το γαλαξία μας, κι αγγίζοντας καθολικά τον πλανήτη μας, αλλάζει τη δομή του DNA μας με τρόπο που αφήνει και την επιστήμη άναυδη αυτές τις μέρες...

Aπάντηση στην κα. Δαμανάκη. (Βίντεο)

Μετα τη δήλωση της κας. Δαμανάκη, σκέφτηκα να της απαντήσω με αυτό το βίντεο που είναι συνοπτικά οι θέσεις του Φάρατζ στην Ευρωβουλή, από το 2008 μέχρι το Μάρτη του 2011.

Η δήλωση της κας. Δαμανάκη είχε ως εξής:

Πως και γιατί τη στήσανε στον Strauss Kahn

O Δρ. Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς, αναλύει και επιχειρηματολογεί για τη σύλληψη και τον παγκόσμιο διασυρμό του Στρος Καν. Ειναι πρώην Βοηθός Γραμματέα (υφυπουργός) Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ επί θητείας Ρήγκαν. Υπήρξε επίσης βοηθός Συντάκτη του εντύπου Wall Street Journal. Εχει υπάρξει Ακαδημαικός-καθηγητής σε διάφορα Παν/μια, όπως William E. Simon , Center for Strategic and International Studies, στο Georgetown University, υπήρξε επικεφαλής καθηγητής έρευνας, θήτευσε και στο Hoover Institution, και στο Stanford University. Του απονεμήθηκε βραβείο Λεγεώνας Τιμής από τον Γάλλο Πρόεδρο Francois Mitterrand.

Σκεφτείτε θετικά και η κρίση θα περάσει!


Είναι γνωστό πως η κακή οικονομική κατάσταση μιας χώρας χειροτερεύει την ψυχική διάθεση και κατάσταση των ανθρώπων. Ωστόσο, όπως … δείχνει νέα αμερικανική έρευνα ισχύει και το αντίστροφο δηλαδή η καλή διάθεση και η αισιοδοξία επηρεάζουν άμεσα το επίπεδο οικονομικής δραστηριότητας και τελικά το επίπεδο της ανάπτυξης.

Δώδεκα περίεργες αιτίες πονοκεφάλου


αντιμετωπίσετε τον πονοκέφαλο που σας τυραννά; Το αφεντικό σας
Ναι, το αφεντικό σας μπορεί να σας προκαλέσει πονοκέφαλο. Οτιδήποτε ενισχύει το επίπεδο στρες που έχετε μπορεί να σας καταστήσει περισσότερο ευάλωτους σε πονοκέφαλο τάσης ή ημικρανία. Ο πονοκέφαλος τάσης εκτιμάται ότι προκαλείται από αυξημένη ευαισθησία των νευρικών οδών του εγκεφάλου που μεταβιβάζουν τον πόνο. Η ημικρανία προέρχεται από αλλαγές στον ίδιο τον εγκέφαλο. Κατά τη διάρκεια μιας ημικρανίας, εγκεφαλικά σήματα προκαλούν την απελευθέρωση χημικών που αλλάζουν την διαστολή των αγγείων. Τα σήματα ενεργοποιούν επίσης τη φλεγμονή στον εγκέφαλο που μπορεί να οδηγήσει σε ημικρανία.

Διαβάζοντας το νου!


Το δικό του διακριτό εγκεφαλικό «σήμα» έχει κάθε ήχος που συμμετέχει στο σχημα … τισμό λέξεων στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ερευνητές από τις ΗΠΑ κατάφερνα για πρώτη φορά να εντοπίσουν, χρησιμοποιώντας ηλεκτρόδια, το σήμα αυτό, μια ανακάλυψη που στο μέλλον μπορεί να βοηθήσει άτομα με σοβαρά προβλήματα να μιλήσουν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Κάθε 3,5 λεπτά χάνει τη ζωή του ένας εργαζόμενος


στη δημοσιότητα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί.

Είναι συγκλονιστικό. Δώστε μεγάλη προσοχή



ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
 «Είχαμε χθες μια  συνάντηση με την παιδοψυχολόγο στον παιδικό σταθμό με θέμα την  κακοποίηση των παιδιών και μας είπε φοβερά πράγματα, που μας άφησαν  όλους άφωνους. Ένα από αυτά είναι ότι οι παιδόφιλοι έχουν σύμβολα για να  αναγνωρίζονται μεταξύ τους, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει και σε κοσμήματα  και tatoo.

Πώς να της ζητήσετε ΡΑΝΤΕΒΟΥ . . . .

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ.




Απαλά αγγίξτε το χέρι της και δείξτε της ότι ..

ενδιαφέρεστε !!!!!

ΣΕΙΣΜΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Τρίγωνο της Ζωής‏

Θυμάστε τις χαζομάρες που μας λέγανε μικροι  στον σεισμο
«Καθηστε κατω από την πόρτα»
«Μπείτε κατω από το τραπέζι, το θρανίο κλπ?»

Αυτά ισχύουν μονο για να μην μας επεφταν οι παλιοι σοφάδες στο κεφάλι.

Μια πολική αρκουδα διαμαρτύρεται!

Ποιος θα περίμενε ποτέ να δει μια πολική αρκούδα έξω από τα γραφεία μια εταιρίας;
Κι όμως οι ακτιβιστές της Greenpeace μαζί με ένα ομοίωμα πολικής αρκούδας, τη χαριτωμένη Paula Bear, έκλεισαν την πόρτα στα έκπληκτα διοικητικά στελέχη της πετρελαϊκής CairnEnergy, απαιτώντας την ακύρωση των σχεδίων για επικίνδυνες γεωτρήσεις στις θάλασσες της Αρκτικής.

Μια γλυκιά νίκη


Πριν ένα χρόνο μαζί με χιλιάδες άλλους φίλους της Greenpeace από όλο τον κόσμο πείσαμε τη μεγαλύτερη εταιρία τροφίμων και ποτών, τη Nestle, να προσφέρει ένα διάλειμμα στα δάση της βροχής στην Ινδονησία και τους κατοίκους τους, αποσύροντας από την αλυσίδα παραγωγής της προϊόντα που είναι υπεύθυνα για την αποψίλωση των δασών.

Tο φράγμα !!‏

Ρίξτε του μια κοντινή  ματιά!!

Ξεθωριασμένο καρό φουστάνι - Η ξιπασιά της εξωτερικής εμφάνισης


Μία γυναίκα που φορούσε ένα ξεθωριασμένο καρό φουστάνι με το σύζυγό της, ντυμένο με ένα φτωχικό κοστούμι, κατέβηκαν από το τρένο στη Βοστώνη και κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του προέδρου του Πανεπιστημίου Harvard. Δεν είχαν ραντεβού.

Η γραμματέας μπορούσε να καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι τέτοιοι επαρχιώτες δεν είχαν καμία δουλειά στο Harvard.

"Θα θέλαμε να δούμε να δούμε τον πρόεδρο" είπε ο άντρας με χαμηλή φωνή.

Heineken


4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011: 12Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ(Βίντεο)

12Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ


η πιο όμορφη γιορτή πολυφωνίας!


Σάββατο, 4 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ.


ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ



"ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ 2011".

Το μεγαλύτερο ετήσιο πολυφωνικό αντάμωμα.

Όλα τα είχε η Βροσίνα η πρόταση της εφημερίδας ΤΟΛΜΗ της έλειπε!!!!!

Η είδηση δημοσιεύτηκε εδώ:
και αφορά άρθρο σε τοπική εφημερίδα της Θεσπρωτίας σχετικά με τους παράτυπους μετανάστες ή και λαθρομετανάστες όπως τους αποκαλεί το άρθρο.
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί είναι η εντελώς απαράδεκτη πρόταση της εφημερίδας για οργάνωση χώρου προσωρινής διαμονής μεταναστών πού νομίζετε;
Στη Βροσίνα!!!!

ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ‏

Ενας πρωτόγνωρος για τους επιστήμονες κόσμος αναπτύσσεται κάτω από το νερό

Η Λίμνη της Βουλιαγμένης είναι ένα από τα πιό εντυπωσιακά φυσικά αξιοθέατα της Αθήνας. Πρόκειται για μια αλμυρή λίμνη της οποίας το βάθος ή η σύνδεση με την θάλασσα δεν έχουν ανακαλυφθεί ποτέ.
Παγκόσμιο μνημείο της φύσης Μετά τη Σύμβαση για τη διατήρηση της παγκόσμιας βιοποικιλότητας του Ρίο, που υπογράφηκε από τουλάχιστον 150 κράτη-μέλη του ΟΗΕ, η ελληνική πολιτεία ανέλαβε τεράστιες ευθύνες για τη διατήρηση του φυσικού της περιβάλλοντος. Μια από τις ευθύνες της είναι και η περίπτωση της Λίμνης της Βουλιαγμένης, ένα κόσμημα των τεχνασμάτων της φύσης.

OHE: Σοκαριστική η καταστολή σε Συρία και Λιβύη

Η ύπατη εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα Νάβι Πιλάι κατήγγειλε σήμερα την βαρβαρότητα της καταστολής των εξεγέρσεων στη Συρία και τη Λιβύη, χαρακτηρίζοντάς την "σοκαριστική".
"Η βαρβαρότητα και η έκταση των μέτρων που ελήφθησαν από τις κυβερνήσεις της Λιβύης και τώρα της Συρίας ήταν ιδιαίτερα σοκαριστικές, μέσα στην απόλυτη περιφρόνηση των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων", δήλωσε η Νάβι Πιλάι ενώπιον των εκπροσώπων των 47 χωρών μελών του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά την έναρξη της 17ης συνόδου του.
Η ύπατη εκπρόσωπος του ΟΗΕ κάλεσε και πάλι τη Δαμασκό να επιτρέψει την είσοδο στο συριακό έδαφος αποστολής του ΟΗΕ που θα είναι επιφορτισμένη με την έρευνα των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η διεξαγωγή της έρευνας ζητήθηκε από τις 29 Απριλίου κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης για τη Συρία.

Μαγικά‏


Παίξτε Angry Birds στον Safari και στον Firefox Δωρεάν

Δεν έχουν την ευκαιρία μόνο οι χρήστες του Google Chrome να παίξουν δωρεάν το Angry Birds στον υπολογιστή τους, αλλά και οι χρήστες του Safari και του Firefox.

Η Google "κοροϊδεύει" την Ελλάδα;

Ναι καλά διαβάσατε...

Αν πάει κανείς να γράψει στον γνωστό μεταφραστή της Google την φράση "υπάρχουν χρήματα στην Ελλάδα" και πατήσει να μεταφραστεί το κείμενο του στα Αγγλικά το αποτέλεσμα που θα πάρει είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό :


"Yπάρχουν χρήματα στην Ελλάδα = no money in Greece"



Τα τανκς στους δρόμους της Συρίας ανοίγουν πυρ στους διαδηλωτές

Τουλάχιστον τέσσερις πολίτες σκότωσαν χθές οι συριακές δυνάμεις ασφάλειας ενώ τραυμάτισαν δεκάδες, σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων, που ταυτόχρονα διαπιστώνουν «ευρεία στρατιωτική ανάπτυξη, ώστε να καμφθούν οι αντικαθεστωτικές κινητοποιήσεις στην κεντρική Συρία».

Συνεχείζεουν τη δράση οι «Αγανακτισμένοι» στην Ελλάδα(Βίντεο)


Η αγανάκτηση που ξεσήκωσε τους Ισπανούς έφτασε απ’ ότι φαίνεται και στο ελληνικό… διαδίκτυο, προς το παρόν, με εκατοντάδες άτομα στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης να δηλώνουν ότι λαμβάνουν μέρος σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας με αίτημα την «πραγματική δημοκρατία, τώρα» όπως κάνουν από τις 15 Μαΐου οι πολίτες της Ισπανίας, ένα φαινόμενο που λαμβάνει καθημερινά μαζικότερη μορφή. Οι κοινότητες του Facebook που αφορούν την κρίση στην Ελλάδα πλέον πολλαπλασιάζονται καθημερινά και οι συμμετέχοντες σε αυτές δηλώνουν πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε διαμαρτυρίες.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ !- ΣΥΝΤΑΓΜΑ 23-5-2011 (Βίντεο)

Μέλη της επιτροπής Οργάνωσης της Δράσης "οι 300 Έλληνες ζητούν Δημοψήφισμα," μιλούν στο φακό του STOPCARTEL TV και εξηγούν δημόσια ποιοί είναι και τι επιδιώκεται με τη Δράση αυτή στην πλατεία Συντάγματος.

Ετσι εξηγουνται ολα....

Mάντεψε την καταγωγή!‏

ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ .....

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η ανθρώπινη φαντασία είναι απίστευτη!

Χάλασε η ζώνη;
Αμέσως! 

Κυβερνοεπίθεση στη μεγαλύτερη αεροδιαστημική εταιρεία

H Lockheed Martin, η μεγαλύτερη αεροδιαστημική εταιρεία του κόσμου και μεγαλύτερος προμηθευτής αμυντικών συστημάτων των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι έγινε στόχος μιας «σοβαρής και ανένδοτης» απόπειρας ηλεκτρονικής εισβολής, στην οποία όμως δεν υποκλάπηκαν ευαίσθητα δεδομένα.

Τι θα σήμαινε η μη καταβολή της 5ης δόσης:

«Το τελευταίο διάστημα ζούμε ένα θρίλερ όσον αφορά την εκταμίευση ή όχι της 5ης δόσης από το πακέτο στήριξης», υπογραμμίζει ο χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής, Πάνος Παναγιώτου, σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο XrimaNews.gr, επισημαίνοντας παράλληλα τις συνέπειες μιας τέτοιας προοπτικής στη διεθνή οικονομία και πολιτική.

«Όταν η Ελλάδα εγγυόταν για τη Γερμανία»


«Όταν η Ελλάδα εγγυόταν για τη Γερμανία»Δεν είναι ανάγκη να εκποιήσει κανείς την Ακρόπολη για να γεμίσει τον ελληνικό κορβανά. Με λίγη φαντασία μπορεί να τοκίσει αναδρομικά το πολιτιστικό κεφάλαιο που μεταφέρθηκε επί αιώνες από την Ελλάδα στη Γερμανία!
Δεν υπάρχει μόνο μεταφορά κεφαλαίων από τον ευρωπαϊκό βορρά στον ευρωπαϊκό νότο, ένα επίφοβο σενάριο για πολλούς στο Βορρά, ένα ευπρόσδεκτο σενάριο για πολλούς στο Νότο.

Έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα στις 6 Ιουνίου


Έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα στις 6 ΙουνίουΣύμφωνα με πληροφορίες ,στις 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup με θέμα την Ελλάδα.
Στην έκτακτη συνεδρίαση θα συζητηθούν τόσο το πόρισμα τις τρόικας για την αξιολόγηση του Μαΐου ( που θα κρίνει εάν θα δοθεί η 5η δόση του δανείου), όσο και η πρόθεση του ΔΝΤ να σταματήσει την χρηματοδότηση της Ελλάδας ,εάν δεν εξασφαλίσει η ΕΕ την χρηματοδότηση της για το 2012.

Γιατί δεν έχουμε Έλληνα οδηγό F1;



1. O Έλληνας δεν ξέρει να οδηγεί σε κανονικούς δρόμους (χωρίς λακκούβες, σαμαράκια, έργα τις ΕΥΔΑΠ )


2.O Έλληνας δεν μπορεί να αποχωριστεί την κόρνα και η Φόρμουλα 1, δεν...

Κάτι δεν πήγε καλά...[video]

Δείτε τι έγινε στο και θα καταλάβετε...

Παράξενα πλάσματα που ξεβράστηκαν μετά το τσουνάμι

Όπως όλοι γνωρίζουν, το τσουνάμι στη Νοτιοανατολική Ασία ήταν καταστροφικό τόσο για τις ανθρώπινες απώλειες...

1η διαδικτυακή συνέντευξη Βασίλη Καπερνάρου


Νίκος Πορτοκάλογλου - Βουτάμε Γυμνοί

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου τραγουδά ζωντανά το νέο του τραγούδι «Βουτάμε Γυμνοί» στην εκπομπή της ΕΤ1 "Γυναίκες" Τρίτη 17 Μαϊου 2011.

(ΣΗΜΕΡΑ)Η ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Στις 29 Μαϊου, το Αερικό υποδέχεται την Έλλη Πασπαλά και τον Τάκη Φαραζή, σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη σε αμερικάνικα standards και όχι μόνο, αναβιώνοντας τη γοητεία μιας άλλης εποχής ταγμένης στο όνειρο του σήμερα!
Είκοσι χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν οι δυο τους στη σκηνή, η αισθαντική ερμηνεύτρια και ο δεξιοτέχνης της τζαζ, «συνεργούν» σε ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό που μάς έχουν συνηθίσει.

Πασαλάκια στην Μητροπόλεως έβαλε ο δήμαρχος

Το είπε και το έκανε ο Μπουτάρης: σήμερα το πρωί συνεργεία του δήμου έβαλαν πασαλάκια κατά μήκος της Μητροπόλεως...