Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

'Ενα ζευγάρι πάει στο σεξολόγο.


- Θα μας δείτε να κάνουμε σεξ; ρωτάει ο άντρας.
Ο γιατρός παραξενεύεται αλλά συμφωνεί.
Όταν τελειώνει το ζευγάρι λέει ο γιατρός:
- Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που κάνετε σεξ.
Και τους χρεώνει 50 Ευρώ.

Οι ανακαλύψεις του άνδρα και της γυναίκας


Η γυναίκα ανακάλυψε την ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ & δημιούργησε το ΜΑΚΙΓΙΑΖ.

O άνδρας ανακάλυψε τις ΛΕΞΕΙΣ και δημιούργησε την ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Η γυναίκα ανακάλυψε την ΣΥΖΗΤΗΣΗ και δημιούργησε το ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.

"Σπηλιά του Νταβέλη"... Ένα διαχρονικό μυστήριο !!


Παράξενα φώτα, σκιές, φωνές, έντονο μαγνητικό πεδίο είναι κάποια απ'τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί ή ειπωθεί για τη 'Σπηλιά του Νταβέλη' στην Πεντέλη, το μυστήριο όμως παραμένει και κανείς μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο συγκεκριμένο μέρος...

Αθήνα 2010 (Βίντεο)

Ομαδική προσευχή μουσουλμάνων στην πλατεία Κοτζιά...

ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ" ΚΑΦΡΟΙ & ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 2010 "ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΟΥΝ & ΝΑ "ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ" (Ρήσις Πάκη) ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!

Η ΠΡΩΤΗ ΜΥΗΣΗ

Βλέπετε, στη ζωή παίρνετε ακριβώς αυτό που δίνετε. Η ζωή σας είναι ο καθρέφτης αυτού που είστε, κατ’ εικόνα και ομοίωσή σας. Είστε παθητικοί, τυφλοί, απαιτητικοί. Παίρνετε τα πάντα, δέχεστε τα πάντα χωρίς ποτέ να αισθάνεστε υποχρέωση. Η συμπεριφορά σας απέναντι στον κόσμο και απέναντι στη ζωή, είναι η συμπεριφορά εκείνου που έχει το δικαίωμα να απαιτεί και να παίρνει. Που δεν έχει ανάγκη ούτε να πληρώσει ούτε να κερδίσει (με τον κόπο του). Πιστεύετε πως όλα σας πρέπουν, απλά και μόνο επειδή είσαστε εσείς! Όλη σας η τύφλωση βρίσκεται εκεί! Και δεν τραβάει την προσοχή σας. Όμως αυτό είναι που χωρίζει μέσα σας έναν κόσμο από έναν άλλο κόσμο.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Σχετικά με: "Aναμονές ιατρικών ειδικοτήτων"

Υπάρχει γιατρός που δεν στοχεύει στο έξτρα χρήμα;
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_4630.html

Βιαζονται ολοι οι γιατροι να "προσφερουν".Και τσακώνονται μεταξυ τους για την μασα.
 Βιαζονται και αυτοί να μπηξου τα δοντια τους στους φτωχους που αρρωσταίνουν και πεφτουν στην αναγκη τους.

2025: Το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού θα συγκεντρωθεί σε 600 πόλεις!

Σε 15 χρόνια, 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού θα συγκεντρωθεί σε 600 από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου...

Ενίσχυση στον άξονα…

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να μην έχει ξεκινήσει ακόμα αλλά τα μάτια των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι παντού. Η ομάδα πρέπει, και επιβάλλεται να ενισχυθεί σε κάποιους τομείς, που έτσι και αλλιώς χωλαίνει. Πολλά ονόματα γράφονται καθημερινά, αν και ακόμα είμαστε στην αρχή φυσικά, και αλλά τόσα θα βλέπουμε όταν το πράγμα φουντώσει για τα καλά. Κατά την άποψη λοιπόν, η ομάδα για αρχή, χρειάζεται δυο παικταράδες στο άξονα στην λεγόμενη «κουλούρα» δηλαδή. Στο κέντρο τώρα, έχουμε τους Ντουντού και Ουρτάδο, ο ένας έχει να παίξει μπάλα δυο χρόνια, και τον άλλον δεν τον έχουμε δει ακόμα λόγο των τραυματισμών που είχε, αλλά φαίνεται βαρύ κορμί.

Αχ ΑΕΚούλα! (video)

Το ζητήσατε, το βρήκαμε και σας το παραδίνουμε! Το video της Θύρας 7 για την 6άρα απέναντι στην ΑΕΚ. Με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο, οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού στην επίσημη εκπομπή τους στο Sport TV παρουσίασαν με χιουμοριστικό τρόπο την συντριβή των κιτρινόμαυρων...

ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ

Το μπες – βγες γίνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ν. Προποντίδας. Διαβάζοντας το απόσπασμα από το πρακτικό θα το διαπιστώσετε.

Tουρκική πρόκληση κοντά στη Σαμοθράκη

Την αντίδραση του Λιμενικού προκάλεσε ο πλους τριών τουρκικών αλιευτικών σκαφών ανοιχτά της βραχονησίδας Ζουράφα, έξι μίλια βορειοδυτικά της Σαμοθράκης.

Η βραχονησίδα έχει εξαιρετική σημασία καθώς καθορίζει τα όρια μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας και κυρίως την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ).

Μεθοδευμένες κινήσεις ύπνωσης των πολιτών.

Την επισήμανση, μου την έκανε στρατιωτικός, ιπτάμενος, ενώ ήδη είχαν σπάσει τα τηλέφωνα στην «ΕΩ» και το elora.gr, καθώς έχουμε κατ’ επανάληψη ασχοληθεί με το θέμα. «Νίκο, εδώ και τέσσερις ημέρες ψεκάζουν συστηματικά την Αθήνα. Ψάξτε το παιδιά, κάτι δεν πάει καθόλου καλά...».

Εσείς που το παίζεται όλοι στρατιωτικοί αναλυτές, διαβάστε καλύτερα για τις σχέσεις ΜOSSAD, MIT και του PΚΚ. Ας τελειώσει το παραμύθι ότι υπάρχει εχθροπραξία μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας.

Τεχνικές της MOSSAD.
H Μοσσάντ (στα εβραϊκά Ίδρυμα Πληροφοριών και Ειδικών Επιχειρήσεων/ha Mossad le Modiin ule Tafkidim Meyuhadim), είναι η πιο γνωστή υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, μαζί με την Aman, τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών και τη Shin Bet, την υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας. Βασική αποστολή της είναι η συλλογή πληροφοριών από ανθρώπινες πηγές, οι κεκαλυμμένες επιχειρήσεις και η αντιτρομοκρατική δράση, ενώ γεωγραφικά, το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Το αρχηγείο της Μοσσάντ βρίσκεται στο Τελ Αβίβ, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των εσωτερικών στελεχών της υπηρεσίας προσδιορίζεται σε περίπου 1200. Συνολικά οι στρατολογημένοι πράκτορες της Μοssad υπολογίζονται σε 35.000, από τους οποίους οι 20.000 εν δράσει και οι υπόλοιποι εν υπνώσει. Η Μοσσάντ ιδρύθηκε την 1η Απριλίου του 1951, με πρωτοβουλία του τότε Ισραηλινού πρωθυπουργού -στον οποίο και υπάγεται έκτοτε- Νταβίντ Μπέν Γκουριόν, ο οποίος και της προσέδωσε τον κυριότερο και αντικειμενικό σκοπό και λόγο ύπαρξής της.

Η ΟΡΘΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ


Το πρώτο βήμα μιας μελέτης που έχει σκοπό να οδηγήσει στην αυτογνωσία είναι η παρατήρηση του εαυτού, η αυτοπαρατήρηση. Όμως αυτή πρέπει να γίνει με τρόπο που να ανταποκρίνεται στο σκοπό. Έτσι το συνηθισμένο είδος αυτοπαρατήρησης που εφαρμόζουν οι άνθρωποι όλη τους την ζωή, είναι ολότελα σχεδόν άχρηστο και στην πράξη δεν αποδίδει τίποτα χρήσιμο για την αυτογνωσία που χρειαζόμαστε, που είναι μια γνώση βιωματική για την οποία έχουμε την άμεση εμπειρία. Υπάρχουν όντως δύο είδη αυτοπαρατήρησης: η αναλυτική και η απλή καταγραφή εντυπώσεων.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Χώρισε η Φαρμάκη από τον Αγγλούπα;

Οι φήμες οργιάζουν ότι έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση τους. Η Όλγα Φαρμάκη και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, που εδώ και πέντε χρόνια ήταν αυτοκόλλητοι, τώρα βγαίνουν χώρια με αποτέλεσμα να ακούγονται πολλά για χωρισμό τους. Εδώ και περίπου πέντε χρόνια...

Λαμία:Αυτοκίνητο "πέταξε και προσγειώθηκε" σε αυλή σπιτιού

Λίγο έλειψε να μπει μέσα στο υπνοδωμάτιο της ιδιοκτήτριας...

Ο "άθλιος Μογγόλος" Νταβούτογλου

Συνέντευξη με τον Σάββα Καλεντερίδη.

Τους έπιασε η ΔΙ.ΑΣ. για χασίς

Μικροποσότητα χασίς
είχαν στην κατοχή τους δύο κάτοικοι της Λαμίας...

30 και 32 ετών, που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο στις 10 και μισή το πρωί. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν 3,5 γραμμάρια χασίς. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να απολογηθούν.

Το κομπιούτερ του Μίνωα!!!!

Κρητικός επιστήμονας, φέρνει στο φως νέα δεδομένα στον χώρο της έρευνας, καθώς εντόπισε πρόσφατα όπως λέει τη «μήτρα» του αρχαίου υπολογιστή σε μινωικό εύρημα, το οποίο βρέθηκε το 1898 στο Παλαιόκαστρο Σητείας και φυλάσσεται στο Μουσείο...

Άντε και καλή όρεξη

Νοστιμιά της Κεντρικής Ελλάδας. Κάθε χρόνο το Πάσχα μαζευόμαστε 30 άτομα στην Πάρο, φίλοι απ' όλη την Ελλάδα, και ο καθένας βάζει την πινελιά του στο πασχαλινό τραπέζι. Αυτή είναι μια πολύ νόστιμη πινελιά!

“Η ευθύνη του Παπανδρέου”

Από τον Μ. Ιγνατίου
Η πρόκληση των Τούρκων στο Καστελόριζο είναι μία ενέργεια που πραγματοποιήθηκε κατόπιν άδειας-εντολής στο ανώτατο επίπεδο....
Την υπέγραψαν ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν και ο αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ πριν την εκτέλεσή της ενημερώθηκε, ως είθισται, ο πρόεδρος Αμντουλάχ Γκιουλ. Οι πληροφορίες προέρχονται από σοβαρό συνάδελφο με έδρα την Αγκυρα, ο οποίος θεωρείται αξιόπιστος και ο οποίος στο παρελθόν έδωσε σοβαρές και αξιόπιστες πληροφορίες που αφορούσαν το φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν και την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ. Αλλωστε, δεν χρειάζεται καν αυτή η πληροφόρηση για να γνωρίζει κανείς ότι τέτοιες πράξεις λαμβάνονται μόνο με απόφαση της τουρκικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Ιδρυμα Γκουρτζιεφ

George I GurdjieffΤο Ίδρυμα Γκουρτζίεφ της Ελλάδας ιδρύθηκε το 1976 από το Δημήτρη Περετζή που είναι πρόεδρός του και καθοδηγητής των δραστηριοτήτων του. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται οι Ιεροί Χοροί, οι Κινήσεις, η Μουσική, οι Διαλογιστικές τεχνικές και γενικά η Εργασία με στόχο την ανάπτυξη της συνείδησης.
Σεβόμενο την κληρονομιά του μεγάλου Έλληνα φιλόσοφου, το Ίδρυμα έχει μεταφράσει και επιμεληθεί την έκδοση όλων των βιβλίων του στα Ελληνικά, όπως και των κυριότερων βιβλίων που έγραψε ο Ουσπένσκι και οι άλλοι συγγραφείς που ακολούθησαν τη σκέψη του.

Δηλητήριο Προτεραιότητας


Βιομηχανικό Σύστημα Φαγητού


Παγίδες της Εποχής


Οι Νεκροζωντανοί


Αυτοματοποιημένη Ανθρωπότητα


Συμπτώσεις


Διαφορά Ιουδαϊσμού & Σιωνισμού


Οι Άγιοι Τόποι


Ιμπεριαλισμός - Με πόλεμο ή Συναίνεση

Μοντέρνος Δυτικός Πολιτισμός


Εμφάνιση & Πραγματικότητα


Παγκοσμιοποίηση & Καπιταλισμός


Η Εποχή της Φοβερής Εξαπάτησης


Θρησκευτικός Συμβολισμός


Εισαγωγική Σκηνή

Θα σας πρότεινα πρίν το ξεκινήσετε να δείτε την σειρά The arrivals πρώτα.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΝΑΤΟ: Αναλαμβάνει πλήρως ως την Κυριακή

ΝΑΤΟ: Αναλαμβάνει πλήρως ως την ΚυριακήΗ μετάβαση του επιχειρησιακού ελέγχου από τη διεθνή συμμαχία στο ΝΑΤΟ θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 72 ώρες.

Tα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ θα αρχίσουν να εποπτεύουν από την Κυριακή τη ζώνη εναέριου αποκλεισμού πάνω από τη Λιβύη, ανακοινώθηκε σήμερα από τη Νάπολη από τον καναδό στρατηγό Σαρλ Μπουσάρ, επικεφαλής των ΝΑΤΟϊκών επιχειρήσεων στη Λιβύη.

Το αστέρι της Βεργίνας σε πτυχία των Σκοπίων

Το αστέρι της Βεργίνας σε πτυχία της ΠΓΔΜΤο αστέρι της Βεργίνας απεικονίζεται στα πτυχία του κρατικού πανεπιστημίου του Στιπ, μετέδωσε ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων, σχολιάζοντας ότι η ενέργεια προκαλεί έκπληξη και μπορεί να λειτουργήσει σε βάρος της χώρας. Αγνοια δηλώνουν οι αρχές.

Το αστέρι της Βεργίνας απεικονίζεται στα πτυχία του κρατικού πανεπιστημίου του Στιπ, μετέδωσε ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων "Α1", σχολιάζοντας ότι η ενέργεια αυτή προκαλεί έκπληξη και μπορεί να λειτουργήσει σε βάρος της χώρας, καθώς η προσφυγή των Σκοπίων κατά της Ελλάδας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης εισέρχεται στην τελική φάση της.

Γιουχάρισαν τον Σημίτη στο Λονδίνο!

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μετέβη μετά της συζύγου του Δάφνης για σαββατοκύριακο στο Λονδίνο.Σύμφωνα όμως με σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, λογάριασαν χωρίς τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές που κατέβηκαν στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας για να διαμαρτυρηθούν εναντίον των μέτρων λιτότητας.
Εκεί που έκανε λοιπόν βόλτες...

Ποιος κυβερνά επιτέλους αυτόν τον τόπο;

Ένα άρθρο κόλαφος για την κυβέρνηση του μνημονίου από το σημερινό Παρόν που απαντάει στο ερώτημα όλων μας, ποιος(οι) κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα.
Μαριονέτες οι υπουργοί - Αποφασίζουν εξωθεσμικοί σύμβουλοι...

Ορατό στους πάντες πλέον είναι το ότι οι εξωτερικές υποθέσεις της χώρας εξελίσσονται από το κακό στο χειρότερο.

Ανύπαρκτο σχέδιο βαλκανικής πολιτικής, τραγική κατάσταση στη Θράκη, με ασύδοτους τους ανθρώπους της Άγκυρας να ασκούν εκεί «πολιτικές» συνδιοίκησης, κατάσταση ταπεινωτική για την Ελλάδα στο Αιγαίο, με την Τουρκία να αλωνίζει σε θάλασσα και αέρα και με τον Νταβούτογλου να ειρωνεύεται ξεδιάντροπα την ελληνική κυβέρνηση, παραλυσία πολιτικής για το Κυπριακό, με τους Ελληνοκύπριους να διαπραγματεύονται αβοήθητοι από το εθνικό κέντρο με Άγκυρα, Λονδίνο και Ουάσινγκτον, δουλοπρέπεια απέναντι στις ΗΠΑ, συμπλεγματικές συμπεριφορές απέναντι στην Άγκυρα.
Ποιος ευθύνεται γι' αυτά τα χάλια; Ποιος διαχειρίζεται κατά τόσο ελεεινό τρόπο τις εθνικές υποθέσεις; ......

Υπέρ μιας νέας απεργιακής κινητοποίησης ψήφισε το προσωπικό



Τα μέλη του προσωπικού καμπίνας της αεροπορικής εταιρείας British Airways (BA) ψήφισαν σήμερα μαζικά υπέρ μιας νέας απεργιακής κινητοποίησης, ανακοίνωσε σήμερα το συνδικάτο Unite.

Σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε αυτό το μήνα από το συνδικάτο σε 10.000 υπαλλήλους της BA, το 83% τάχθηκε υπέρ μιας νέας απεργίας, ενώ το ποσοστό συμμετοχής έφτασε στο 72%.

Κόλλησε στη λάσπη με Porsche Cayenne


Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων 4x4 ή ακόμα και SUV έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα, αλλά και να μετακινηθούνε σε οποιοδήποτε σημείο θέλουν με το αυτοκίνητό τους.

Αυτή την αίσθηση φαίνεται πως είχε και ένας Ρώσος ιδιοκτήτης μιας Porsche Cayenne, ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά μέσα σε μία… λίμνη, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video. Το γερμανικό αυτοκίνητο δεν είχε τα κατάλληλα ελαστικά και έτσι προσφέρθηκε ένα φορτηγό να τραβήξει την Cayenne εκτός της λίμνης.

Κρίσιμες αποφάσεις για έσοδα - περικοπές

Διυπουργική σύσκεψη υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού και με αντικείμενο το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή. Στην Αθήνα κλιμάκιο της τρόικας την ερχόμενη εβδομάδα.

Διυπουργική σύσκεψη υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού και με αντικείμενο το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή.

358.800 άνθρωποι ζήτησαν άσυλο το 2010

Οι Σέρβοι του Κοσόβου αναγκάζονται να ζητήσουν άσυλο σε αριθμούς μεγαλύτερους και από τους Αφγανούς ή τους Κινέζους, δείχνουν τα στοιχεία του ΟΗΕ. Σημαντική μείωση του αριθμού όσων ζητούν άσυλο το 2010.

Η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τις αιτήσεις ασύλου τόσο την χρονιά που πέρασε όσο και την περασμένη δεκαετία.

Αστεία Βίντεο

Εν όψη των εξελίξεων στο Φουκουσίμα, θυμήθηκα αυτό του 1992 και σκέφτηκα να το υπενθυμίσω σε κάποιους. Π Ρ Ο Σ Τ Ο Υ Σ Π Ε Φ Ω Τ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Υ Σ Της Γης και τους δούλους τους Τέκτονες, Ροδόσταυρους, Θεοσοφιστές και άλλους οπαδούς της Νέας Εποχής.

Ακράτα 27 Μαρτίου 2011

Αυτό το κείμενο γράφτηκε το 1992 και δόθηκε σ' όλες τις τότε γνωστές Μασονικές στοές της Ελλάδος. Διανεμήθηκε δε ιδιοχείρως και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης
την ίδια εποχή.

Π Ρ Ο Σ Τ Ο Υ Σ Π Ε Φ Ω Τ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Υ Σ Της Γης και τους δούλους τους Τέκτονες,
Ροδόσταυρους, Θεοσοφιστές και άλλους οπαδούς της Νέας Εποχής.

2012 (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Δείτε το ντοκιμαντέρ στο διαβάστε περισσότερα.

Μην ξεχάσετε ποτέ την μοναδικότητα σας και τις τεράστιες δυνάμεις σας!

Μια αληθινή ιστορία . Μια μέρα ένας γιος ρώτησε τον Πατέρα "Πατέρα θα τρέξεις μαζί μου στον μαραθώνιο?" Και ο πατέρας απάντησε ΝΑΙ έτσι και οι δυο τρέξανε στον μαραθώνιο! Μια άλλη μέρα ο γιος ξανά ρώτησε τον Πατέρα αν θέλει να ξανά τρέξουν τον μαραθώνιο μαζί και ο Πατέρας ξανά είπε ΝΑΙ! Ξανά μαζί τρέξανε στον μαραθώνιο! Τελικά μια μέρα ο γιος ρώτησε τον Πατέρα "Μπαμπά θα τρέξεις μαζί μου το ironman? (To ironman είναι ένας από τους πιο σκληρούς διαγωνισμούς για να συμμετέχεις πρέπει να κολυμπήσεις 4 χιλιόμετρα , να κάνεις 180 χιλιόμετρα ποδήλατο, και 42 χιλιόμετρα τρέξιμο!!Ο Πατέρας είπε ξανά ΝΑΙ! Ίσως σας ακούγετε εύκολο άλλα δείτε τι πραγματικά εννοούμε στο βίντεο!!  


Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις για την υπόθεση κλοπής της σορού του Τ.Παπαδόπουλου


Λευκωσία: Ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος των καταθέσεων, στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, για την υπόθεση της σύλησης του τάφου και κλοπής της σορού του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, από το Κοιμητήριο Αγίου Νικολάου στην Κάτω Δευτερά στις 11 Δεκεμβρίου 2009.
Αναμένεται πλέον η κατάθεση των γραπτών αγορεύσεων των δυο πλευρών, διαδικασία η οποία έχει οριστεί για την Τρίτη 1η Μαρτίου 2011 στις 8:30 το πρωί, προτού το Κακουργιοδικείο εκδώσει την απόφασή του.

«The Last Grand Tour-Σύγχρονοι Περιηγητές στην Ελλάδα» στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης


Μάρτιν Κίπενμπεργκερ «Χωρίς Τίτλο» Made in Syros, 1995, λάδι σε καμβά 90 x 75 εκ.
Αθήνα: «The Last Grand Tour-Σύγχρονοι Περιηγητές στην Ελλάδα» τιτλοφορείται η νέα έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης από τις 15 Απριλίου ώς τις 10 Οκτωβρίου 2011.
Στόχος είναι να παρουσιάσει μαζί, για πρώτη φορά, το έργο διεθνώς καταξιωμένων καλλιτεχνών, οι οποίοι έζησαν και δημιούργησαν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΟΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Ανήμερα της Εθνικής Εορτής της Επαναστάσεως της 25ης Μαρτίου 1821, το ΜΕGA σε επανάληψη μας πρόβαλε εκπομπή με την κα Αρβελέρ, η οποία έχει την άποψη ότι οι σημερινοί Έλληνες είμαστε "μπάσταρδοι"!

Οι φιλοσκοπιανοί διώκουν τα μέλη των ΟΥΚ γιατί φώναζαν εθνικά συνθήματα!

Σε δίκη στο Ναυτοδικείο Πειραιά, παραπέμπονται στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 μετά από δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιά κατόπιν έγκλησης από τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) Παναγιώτη Δημητρά, οι 39 άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού...
 που κατηγορούνται για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79 για τα συνθήματα που αναφώνησαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.

Ο χάκερ μαθητής που άλλαζε τους βαθμούς του

Ένας πρώην μαθητής λυκείου στην Καλιφόρνια,
αποδέχτηκε τις κατηγορίες για παραβίαση του πληροφοριακού συστήματος του σχολείου του...
με σκοπό να “ανεβάσει” τους βαθμούς του.

Ο Omar Kahan ήταν ένας από τους δύο μαθητές που συνελήφθησαν 3 χρόνια πριν για το περιστατικό παραβίασης. Ο άλλος μαθητής, ο

Tanvir Singh είχε δηλώσει την ενοχή του από το 2008, ενώ ο Omar Kahan περίμενε τη
δίκη του αυτήν την περίοδο για να το παραδεχτεί.

Κλείνουν επτά στρατόπεδα



Στο κλείσιμο επτά μεγάλων Κέντρων Εκπαίδευσης προχωράει το Γενικό Επιτελείο Στρατού (Γ.Ε.Σ.), εξασφαλίζοντας ετησίως περισσότερα από είκοσι πέντε εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος».

Τα Κέντρα Εκπαίδευσης που κλείνουν είναι:


- Διαβιβάσεων (Κ.Ε.ΔΒ.) στην Καλαμάτα.

- Υγειονομικού στην Άρτα. Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι.
- 625 Τάγμα Πεζικού στα Ιωάννινα.
- Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Παρανέστι Δράμας.
- 557 Τάγμα Πεζικού στην Ξάνθη.
- Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Άργος Ορεστικό.

Ανησυχία από το ξύπνημα του κίτρινου «δράκου»


Η παγκόσμια κοινή γνώμη δε βλέπει με καλό μάτι την ενίσχυση της οικονομικής και αναπτυξιακής δύναμης της Κίνας, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα που πραγματοποιήθηκε για το BBC. Η ανησυχία είναι εντονότερη στα πλούσια ανεπτυγμένα δυτικά κράτη με την πρωτιά όμως να ανήκει στη Νιγηρία και την Κένυα με 82 και 77% αντίστοιχα.
Το δείγμα προερχόταν από 27 χώρες, μεταξύ των οποίων οι Η.Π.Α., το Μεξικό, η Γαλλία, ο Καναδάς, η Νότια Κορέα η Γερμανία, η Ιταλία και πέντε αφρικανικά κράτη. Συνολικά, ρωτήθηκαν περισσότεροι από 28.000 πολίτες.

Προπαγάνδα κατά της Ελλάδας στα νέα σχολικά βιβλία της Αλβανίας

  • Φανατισμό και πλαστογραφημένη Ιστορία διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων, τη στιγμή που ζητά την ελληνική στήριξη για να της ανοίξουν οι πόρτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • «Η ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΟΠΟΥ "ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ "ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ»

ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΔΙΗΝΕΚΗΣ

Οι συγχωνεύσεις δεν αγγίζουν τα μειονοτικά σχολεία


Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην Θράκη για τον «Σχολικό Καλλικράτη»
Μπορεί δεκάδες σχολεία ανά την Ελλάδα να βάζουν λουκέτο λόγω μνημονίου, τα δημοτικά όμως της μουσουλμανικής κοινότητας της Ξάνθης θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά ακόμα κι αν έχουν μόνο πέντε μαθητές
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ 851 σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καταργούνται ή συγχωνεύονται λόγω...

Τι κρύβεται πίσω από την Διαφήμιση AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τι κρύβεται πίσω από την Διαφήμιση AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Χειμερινό Ηλιοστάσιο --> Εαρινή Ισημερία


Οι βαθιές κλιματικές αναταράξεις, η ολοένα και αυξανόμενη συμφωνία διαφόρων φορέων ότι προσδοκάται μια νέα γέννα για την ανθρωπότητα, μια νέα εποχή για την ακρίβεια -αυτός είναι ο όρος που χρησιμοποιούν- υποδεικνύει αν μη τι άλλο πως ο πλανήτης δραστηριοποιείται προς την κατεύθυνση μιας διαφορετικής συνείδησης. Το παλαιό φθείρεται με αυξανόμενους ρυθμούς και το νέο δεν είναι ακόμα ευδιάκριτο. Είναι ξεκάθαρο πως το ρεύμα της μετάβασης μας οδηγεί αβίαστα αλλά δυναμικά στο μέλλον.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Νικητής του πρώτου Grand Prix ο Φέτελ


Photo for this articleΤην περσινή αρνητική παράδοση ήθελε να σπάσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ και το έκανε από το πρώτο κιόλας γκραν πρι.
Ο Γερμανός κατάφερε να εκμεταλλευτεί την πολ ποζίσιον και να πάρει την καρό σημαία, οδηγώντας την κούρσα σχεδόν σε όλους τους γύρους.
Ο Φέτελ δεν φάνηκε να έχει κάποιον αντίπαλο, αφού κανένας πιλότος δεν κατάφερε να φτάσει τον ρυθμό του. Η Red Bull είχε επιλέξει στρατηγική δύο πιτ στοπ για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή γεγονός που αποτέλεσε κλειδί.

"Αυτοσχεδιάζοντας στο NIXON"


"ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ"
η επιτυχία συνεχίζεται στο Nixon και η παράσταση μετονομάζεται

"ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤO NIXON"
του Ευδόκιμου Τσολακίδη
στο "NIXON"
SCREENING ROOM 

Από την Κυριακή 20 Μαρτίου μέχρι την Τρίτη 19 Απριλίου κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη

Η «Αθηναϊκή Μυθοποιία» λόγω πολύ μεγάλης επιτυχίας συνεχίζει τους … ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ, μεταφέροντας την παράσταση στο NIXON (screening room). Έτσι από την Κυριακή 20 Μαρτίου μέχρι την Τρίτη 19 Απριλίου και κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη θα διασκεδάζουμε με το «Αυτοσχεδιάζοντας στο NIXON» σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Ευδόκιμου Τσολακίδη.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

H ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ

Oπως αναγράφεται και στο ίδιο το βιντεο, Το βίνεο δημιουργήθηκε από ένα άρθρο του by TAL LeVesque, με τον τίτλο 'THE COVERT
RETURN OF AN ALIEN SPECIES OF REPTILIAN HERITAGE -- THE DULCE BASE,' (Η ΚΡΥΦΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ) που στάλθηκε από τον ερευνητή Patrick O'Connell, σαν news letter μέσω ε-μαιλ. Καταγράφονται ενδιαφέρουσες σκέψεις και
έρευνες. Μέσα σε αυτά μπορεί να υπάρχουν πολλές αλήθειες. Η διαισθηση, το ένστικτο μας και τελικά ο χρόνος θα μας οδηγήσει στο να ξεδιαλύνουμε τα ακριβή/αληθινά από τα ανακριβή/ψευδή. Το βίντεο σίγουρα αποτελεί τροφή για σκέψη.

«Έπεσε» η Ατζνταμπίγια στα χέρια των αντικαθεστωτικών της Λιβύης


Στην κατάληψη της πόλης Ατζνταμπίγια προχώρησαν οι αντικαθεστωτικοί στην ανατολική Λιβύη, όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι επαναστατικές δυνάμεις εισέβαλαν στην πόλη, πυροβολώντας στον αέρα, πανηγυρίζοντας και φωνάζοντας συνθήματα όπως «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Τουρκικές επενδύσεις στην Ελλάδα


Οι τουρκικές επιχειρήσεις τροφίμων Mado (παγωτά), Citir simit(κουλούρια), ανακοίνωσαν τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα, όπως αναφέρει σε έγγραφό του το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στην Άγκυρα.

Ακόμη, όπως αναφέρεται, η ελληνική κατασκευαστική εταιρία Athena και η τουρκική Arma-Elektropanc, ανέλαβαν από κοινού έργα υποδομής σε αεροδρόμιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ η ναυτιλιακή εταιρία Λέσβου ΝΕΛ σε κοινοπραξία με την με την τουρκική Rhea Girisim Yatirim Ortakligi συνέστησαν την κοινοπραξία επενδύσεων Ido Marmarα Ege προκειμένου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ιδιωτικοποίησης της IDO Istanbul Deni Otobusleri AS.

Stewart Swerdlow: Ιλουμινάτoι, ερπετοειδή, Χριστός!! 9/9

Αυτό το τελευταίο, είναι εκτός σειράς. Το επέλεξα από άλλη σειρά του ίδιου χρήστη, μοντάροντας κομμάτια των διαδρομών του σ'αυτήν, που θεώρησα σημαντικά. Να υπερτονίσω το γεγονός πως ό,τι ανεβάζω δεν σημαίνει πως τα ενστερνίζομαι κι όλας. Η άποψή του για τον Χριστό είναι το λιγότερο αμφιλεγόμενη. Θα ικανοποιήσει τους αντιχριστιανούς ίσως, θα εξοργίσει τους χριστιανούς, γιατί υποστηρίζει πως ο Χριστός δεν αναστήθηκε, και στον σταυρό τον μέθυσαν για να κάνει τον πεθαμένο, ώσπου να τον κατεβάσουν μετά οι δικοί του, να τον συνεφέρουν και να τον φυγαδεύσουν στο Πακιστάν όπου και πέθανε σε βαθιά γεράματα (άνω των 100 ετών). Ηταν πολύ εκτενής η αναφορά για να τα συμπεριλάβω όλα σ'αυτό το βίντεο, γι'αυτό συμπληρώνω αυτά που δεν παρουσιάζονται, αλλά σίγουρα τα είπε. Διίσταμαι καθέτως με την αναφορά του που θέλει την ενσάρκωση του Χριστού, για να εξυπηρετηθεί μια ατζέντα της τότε "παγκοσμιοποίησης". Πέρα και έξω από την θεία ή όχι φύση του, στην ανθρώπινη φύση του που μπορώ να πραγματευτώ, εγώ είδα έναν αντικονφορμιστή, επαναστάτη, να τα βάζει με τα τότε καλόπαιδα του κατεστημένου- με αποτέλεσμα να τους χωθεί τόσο στο ρουθούνι, ώστε να επιδιώξουν και να πετύχουν την φυσική εξόντωσή του. Αυτή φυσικά είναι η δική μου άποψη. Από εκεί και πέρα, ο καθένας ας βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του.

Οι σχολιασμοί σας ευπρόσδεκτοι!

Σχετικό με αυτή τη σειρά τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ, εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=165&t=1...

Stewart Swerdlow: Ιλουμινάτoι, ερπετοειδή και άλλα πολλά 8/9

o Stewart Swerdlow είναι σχετικά άγνωστος στην Ελληνική κοινότητα, αλλά μετά από αυτή τη σειρά, θα γίνει πιστεύω γνωστός και θα θεωρείται από τους πιο έγκυρους/έγκριτους του είδους του. Σχετικά μπορείτε να δείτε γι'αυτόν στο φόρουμ μου, και συγκεκριμένα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=165&t=1...

Αυτή η σειρά την οποία πήρα από τον χρήστη @ 7lovol4 μιλάει στην εκπομπή coast to coast, τον Ιούλιο του 2007. Λέει πολλά και ιδιαιτέρως διαφωτιστικά και ενδιαφέροντα, για τους πλανήτες, το διάστημα, τον Αστερισμό της Λύρας, του Δράκου κλπ.

Απλαύστε και σχολιάστε παρακαλώ

Stewart Swerdlow: Ιλουμινάτoι, ερπετοειδή και άλλα πολλά 7/9

Eδω αναφέρεται στο τι γίνεται μετά θάνατον και σε άλλα ενδιαφέροντα...

Ο Stewart Swerdlow είναι σχετικά άγνωστος στην Ελληνική κοινότητα, αλλά μετά από αυτή τη σειρά, θα γίνει πιστεύω γνωστός και θα θεωρείται από τους πιο έγκυρους/έγκριτους του είδους του. Σχετικά μπορείτε να δείτε γι'αυτόν στο φόρουμ μου, και συγκεκριμένα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=165&t=1...

Αυτή η σειρά την οποία πήρα από τον χρήστη @ 7lovol4 μιλάει στην εκπομπή coast to coast, τον Ιούλιο του 2007. Λέει πολλά και ιδιαιτέρως διαφωτιστικά και ενδιαφέροντα, για τους πλανήτες, το διάστημα, τον Αστερισμό της Λύρας, του Δράκου κλπ.

Απλαύστε και σχολιάστε παρακαλώ.

Stewart Swerdlow: Ιλουμινάτoι, ερπετοειδή και άλλα πολλά 6/9

Eδω αναλύει για το υπερδιάστημα, τον προγραμματισμό ελέγχου του νου, και απαντάει σε ερωτήσεις ακροατών.

Stewart Swerdlow: Ιλουμινάτoι, ερπετοειδή και άλλα πολλά 5/9

Στο συγκεκριμένο βίντεο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο μεγάλων διαστάσεων φέρετρο της βασιλομήτορος. Σχετική ανάλυση επ'αυτού, θα δείτε στο φόρουμ μου, εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=165&t=1...

Stewart Swerdlow: Ιλουμινάτoι, ερπετοειδή και άλλα πολλά 4/9


Stewart Swerdlow: Ιλουμινάτoι, ερπετοειδή και άλλα πολλά 3/9



Stewart Swerdlow: Ιλουμινάτoι, ερπετοειδή και άλλα πολλά 2/9

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Stewart Swerdlow: Ιλουμινάτoι, ερπετοειδή και άλλα πολλά 1/9

o Stewart Swerdlow ειναι σχετικά άγνωστος στην Ελληνική κοινότητα, αλλά μετά από αυτή τη σειρά, θα γίνει πιστεύω γνωστός και θα θεωρείται από τους πιο έγκυρους/έγκριτους του είδους του. Σχετικά μπορείτε να δείτε γι'αυτόν εδώ αλλά και στο φόρουμ μου στο οποίο θα ανεβάσω το θέμα του (και θα δώσω λινκ αργότερα).

Αυτή η σειρά την
οποία πήρα από τον χρήστη @ 7lovol4 μιλάει στην εκπομπή coast to coast, τον Ιούλιο του 2007. Λέει πολλά και ιδιαιτέρως ΄διαφωτιστικά και ενδιαφέροντα, για τους πλανήτες, το διάστημα, τον Αστερισμό της Λύρας, του Δράκου κλπ.

Απλαύστε και σχολιάστε παρακαλώ.

Προετοιμαστειτε , κατι κακο μας ετοιμαζουν τα καθαρματα και θα ειναι ξαφνικο για να μην προλαβουμε να αντιδρασουμε

Όποιος μιλήσει πεθαίνει ... Κάτι σοβαρό συμβαίνει ή απλά θέλουν να μας τρομοκρατήσουν ... καλού κακού προετοιμαστείτε ... Νορβηγός πολιτικός προειδοποιεί και δίνει οδηγίες επιβίωσης για το άμεσο μέλλον!

Το γράμμα ενός Νορβηγού πολιτικού, που απεστάλη στους  Bill Ryan and Kerry Cassidy του Project Camelot, προειδοποιούσε τους απλούς πολίτες για τους κυνδίνους που διατρέχει η ανθρωπότητα, την περίοδο 2008-2012, αλλά και για τις σχετικές & μυστικές προετοιμασίες των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο.

Ένα παράξενο φαινόμενο που συνεχίζετε!!

Σε όλο τον κόσμο γίνετε αναφορά για ένα περίεργο ήχο που ταξιδεύει σε όλη την γη. Κάποιοι έχουν αναφέρει ότι έχουν νοιώσει την γη να δονείτε κάποιοι άλλοι έχουν αναφέρει ότι ταυτόχρονα με τον ήχο έχουν δει στον ουρανό περίεργες λάμψεις και κάποιοι άλλοι δηλώνουν ότι νοιώθουν σαν κάτι να τρυπάει την γη !

Κηφηνείον 'Η ωραία Ελλάς'





Σαράντος Καργάκος, ιστορικός-συγγραφέας


Ακούω ότι το μεγαλύτερο σήμερα πρόβλημα των νέων μας είναι η ανεργία. Διαφωνώ. Εδώ και τριάντα χρόνια είναι η ... εργασία. Ο νέος δε φοβάται την αναδουλιά, φοβάται τη δουλειά. Μια οικογενειακή αντίληψη, ότι δουλειά είναι ό,τι δεν λερώνει, επεκτάθηκε και στο νεοσουσουδιστικό σχολείο με ευθύνη των κομμάτων, που για λόγους ψηφοθηρίας απεδύθησαν σε μια χυδαία πολιτική παιδοκολακείας, η οποία μετά τη δικτατορία εξέθρεψε και διαμόρφωσε δύο γενιές «κουλοχέρηδων»...παιδιών δηλαδή που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους -πέρα από τη μούντζα- για καμμιά εργασία από αυτές που ονομάζονται χειρωνακτικές, επειδή -τάχα- είναι ταπεινωτικές. Κι ας βρίσκεται μέσα στη λέξη «χειρώναξ», σαν δεύτερο συνθετικό το «άναξ» που κάνει τον δουλευτή, τον άνα­κτα χειρών, βασιλιά στο χώρο του, βασιλιά στο σπιτικό του, νοικοκύρη δηλαδή, λέξη άλλοτε ιερή που ποδοπατήθηκε κι αυτή μες στην ασυναρτησία μιας πολιτικής που έδειχνε αριστερά και πήγαινε δεξιά και τούμπαλιν.
Γι' αυτό τουμπάραμε...

Παρανοήσεις, λάθη και δισταγμοί του κ. Δημήτρη Δρούτσα



Βολές Β. Μαρκεζίνη για την εξωτερική πολιτικήΜε νέα του παρέμβαση ο ακαδημαϊκός Sir Βασίλειος Μαρκεζίνης επανέρχεται στην κριτική για τις πολιτικές και τους διπλωματικούς χειρισμούς του ΥΠΕΞ Δημήτρη Δρούτσα, κυρίως ως προς τα ελλητουρκικά θέματα και θέτει εκ νέου θέμα απομάκρυνσής του.

Άρθρο του sir Β. Μαρκεζίνη στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ