Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ; 2 ΜΕΡΟΣ

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΕΟΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑ ΓΕΦΥΡΑ ΘΡΑΚΗΣ

Ένα συγκινητικό οδοιπορικό της ΕΟΕ στην περιοχή της Μακράς Γέφυρας της Θράκης. Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό από εδώ http://www.flickr.com/photos/eoellas/...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ

Ο Νίκολα Τέσλα (10 Ιουλίου 1856 - 7 Ιανουαρίου 1943) ήταν εφευρέτης, μηχανολόγος και ηλεκτρολόγος μηχανικός.
Σε αυτο το βιντεο βλέπετε μερικα απο τα μυστικα οπλα και εφευρεσεις που ανακαληψε.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τα βρήκε με Ολυμπιακό ο Οτσόα

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει την βασική τριάδα των τερματοφυλάκων του από τον χειμώνα. Εκτός του Ντεγκρά, οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν και με τον διεθνή Μεξικανό γκολκίπερ, Γκιγιέρμο Οτσόα, ο οποίος έχει πει το "ναι" στην πειραϊκή ΠΑΕ για το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος", ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει την βασική τριάδα των τερματοφυλάκων του από τον χειμώνα. Εκτός του Ντεγκρά, οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν και με τον διεθνή Μεξικανό γκολκίπερ, Γκιγιέρμο Οτσόα, ο οποίος έχει πει, ήδη, το "ναι" στην πειραϊκή ΠΑΕ για την μεταγραφή του το καλοκαίρι.

Ο 25χρονος (13/7/1985) πορτιέρο, Γκιγιέρμο Οτσόα, αγωνίζεται από το 2004 στην Αμέρικα, έχοντας πραγματοποιήσει 222 (!) συμμετοχές με την ομάδα του. Ο Μεξικανός διεθνής γκολκίπερ θεωρείται από τους καλύτερους Λατινοαμερικανούς πορτιέρο των ημερών μας και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον σύλλογο του. Ο Ολυμπιακός για να προλάβει τους διάφορους υποψήφιους "μνηστήρες", φρόντισε να επικοινωνήσει με τον ποδοσφαιριστή και να τον "κλείσει" από τον Γενάρη για το καλοκαίρι, παίρνοντας το πολυπόθητο "ναι" από τον παίκτη.

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα είναι διεθνής 41 φορές με την εθνική του Μεξικό και συμπεριελήθφηκε στην αποστολή της ομάδας για το Μουντιάλ του 2010 στα γήπεδα της Ν. Αφρικής. Πρόκειται για έναν ικανότατο τερματοφύλακα, με τρομερά ρεφλέξ, σπουδαία αντανακλαστικά, γρήγορο, θεαματικό, με εκτίναξη, καλές εξόδους, εξαιρετικός όταν η μπάλα βρίσκεται τόσο στο χορτάρι, όσο και στον αέρα, ενώ διαθέτει πλούσιο ρεπερτόριο στις εντυπωσιακές αποκρούσεις, όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο. Δεν είναι πάρα πολύ ψηλός (1.83μ), αλλά το γεγονός πως είναι ιδιαίτερα αλτικός "σβήνει" αυτό του το μειονέκτημα. Το παρατσούκλι του είναι "Superman", λόγω ότι. συχνά.. ίπτανται κάτω από τα γκολπόστ του.

Ουστικά, λοιπόν, ο Ολυμπιακός, αναμένεται να έχει για βασική του τριάδα στους τερματοφύλακες τους Ούρκο Πάρντο, Γκιγιέρμο Οτσόα και Ματίας Ντεγκρά. Όσον αφορά τον νεαρό Μπάλας Μέγκιερι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα εν δράσει:



Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΞΥΠΝΑ.... !!!!!!

ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ; 3/3



ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ; 2/3



ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ; 1/3



Το βίντεο τα λέει όλα!!!

Maradona - Life is Life



Ο ποδηλατάνθρωπος



Δεν φταις εσυ



Ελληνικά δεδομένα



http://sites.google.com/site/greekpar... εδώ είναι τα emails όλων μας των βουλευτών ... Στείλτε τους μήνυμα και πείτε τους να σταματήσουν να ξεπουλάνε την πατρίδα μας. Εκτός από τον πατήρ Μεταλληνό που ήτο παρών και επιβεβαιώνει τη ομιλία kissinger, Η εδημερίδα turkish daily επιβεβαιώνει με δημοσιευμά της στις 17 φλεβάρη του 1991 όσα ειπώθηκαν από τον kissinge Μην παρασύρεστε απο λαοπλάνους που υπηρετούν τα συμφέροντα των πολυεθνικών και της παγκοσμιοποίησης. Στείλτε το βίντεο στις επαφές σας, πρέπει να δράσουμε μαζικά αλλιώς η Ελλάδα θα Λέγεται Ελλαδισταν.

Τα 10 μεγαλήτερα άλματα που έγιναν ποτέ



Απίστευτος αετός το πείρε και το σίκωσε



Η υσχής εν τη ενώση!

ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!